Betaalmethoden

Betalingsmethoden in onze webshop voor meer comfort en uw veiligheid,

 

1.  Bancontact/ MisterCash

Al sinds 1989 zorgt voor veilige betalingen met cards, door al die jaren wordt Bancontact/MisterCash meest gebruikte betalingsmiddel in België. Wij willen ook dat u als klant op een heel eenvoudige, veilige en comfortabele manier installatiemateriaal voor uw ventilatiesysteem via onze webshop kunt betalen.
 

 2.   MasterCard/Visa

Hebt u dringend een installatiemateriaal nodig, maar is er niet de juiste moment om te kopen, dankzij creditcards MasterCard of Visa kunt alles snel en met veilige SSL-verbinding kopen. Gezondbouwenenverbouwen team zorgt voor de rest.
 

 3.   SOFORT Banking

Dat is pas grote stap in onlinebetalingen. SOFORT Banking systeem verbindt u direct met uw bank, geen tussenpersonen en geen twijfel meer. Deze optie is natuurlijk gratis.
 

 4.   IDEAL (Nederlandse klanten)

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. Onze animatie laat u snel zien wat iDEAL precies is.

 5.   Belfius Bank

Belfius Bank doet ook alles om zijn klanten zekerheid en makkelijkste oplossingen aanbieden in online aankopen. Via uw bank wordt alles rechtstreeks met ons geregeld.
 

 6.   Overschrijving

Bent u toch persoon dat traditie wilt behouden? , met alle zekerheid wilt alles zelf via overschrijving betalen. Deze optie hebben wij ook in onze ventilatiesysteem webshop voorzien. Alles voor de klant.

 

Best in ventilatiesysteem D, ventilatie en luchtkanalen